Met Rode Oortjes in Natuurmuseum

Gepubliceerd: 12-06-2021 10:06

Met Rode Oortjes in Natuurmuseum

ZAANDAM - Het zal niemand verbazen dat er recentelijk aan de Thijssestraat een opgelucht en luid 'Hoera, ook het natuurmuseum mag weer open!' klonk. Weliswaar wordt volwassen bezoekers gevraagd zich te registreren, een mondkapje te dragen, anderhalve meter afstand te houden tot andere bezoekers en zich aan de overige voorschriften te houden. Maar........de poort staat weer open.

De afgelopen weken ontvingen de medewerkers van het Natuurmuseum al een paar honderd leerlingen uit groepen 7 en 8. Vanaf aanstaande zondag 13 juni is de expositie Rode Oortjes ook voor andere bezoekers geopend. In de tentoonstelling gaat het over de kunst van het verleiden (hoe doen slakken dat bijvoorbeeld?) en over voortplanting. Hoe vaak doen olifanten het en hoe lang duurt dat dan? En welk dier heeft eigenlijk de grootste? Een ontzettend leuke expositie voor (niet té) jong en oneindig oud.
Wel een waarschuwing vooraf: je krijgt er vast en zeker rode oortjes van!

Entree: kinderen vanaf 3 jaar betalen € 4,00. Volwassen begeleiders en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen. Het museum is open van 13.00 tot 17.00 uur en bevindt zich op de Thijssestraat 1 te Zaandam.


Bezoek ook onze website: www.zaansnatuurmilieucentrum.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl