Met sportieve stip van 100 naar 11

Gepubliceerd: 20-05-2021 15:05

Met sportieve stip van 100 naar 11

ZAANDAM - Als je mensen hoort roepen dat zij klaar zijn voor de nieuwe toekomst ben je natuurlijk akelig nieuwsgierig. Er is gelukkig weinig dat te raden overblijft. Want: 100% Football Zaandam aan de Westzijde (voorheen SportSportief) zal vanaf heden door het leven gaan onder de naam 11teamsports Zaandam!

Er moest iets gebeuren bij 100% Football zo was de algehele opinie onder de franchisers waarvan er negen zijn: acht in Nederland en eentje in België. De bekende voetbalwinkelketen dreigde over een paar jaar buitenspel komen te staan: simpelweg te klein. 11teamsports, een Europese gigant, bracht redding. “Nu spelen we Champions League.”

Een nieuwe naam, het vertrouwde team, met dezelfde service én nu met het grootste en meest exclusieve assortiment van de Benelux! De winkel van Enzo Pepe en Marco Brouwer heeft de achterliggende weken een machtige metamorfose ondergaan incl. een bestelscherm. 'Dit speciaal voor de overige collecties of indien een artikel niet op voorraad is' legt Pepe uit. 'Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het netjes bij de mensen thuis wordt afgeleverd.'

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl