Mondkapjes verplicht op De Bazaar

22-07-2020 12:06

Mondkapjes verplicht op De Bazaar

STREEK - Her en der om ons heen merk je de toenemende spanning waar het gaat om het al dan niet gebruiken van mondkapjes. Voor veel Zaankanters is De Bazaar in Beverwijk een populaire gelegenheid om te bezoeken.  Vanaf dit weekend stapt De Bazaar over op mondkapjes en worden alle bezoekers van De Bazaar verzocht om een mondkapje te dragen.

Deze maatregel is nodig, omdat de drukte toeneemt op De Bazaar en de veiligheid van de bezoekers centraal staat. Het dragen van mondkapjes komt naast alle eerdere genomen maatregelen, zoals o.a. het markeren van looproutes, monitoren van drukte in de hallen, het aannemen van extra medewerkers om voor de naleving van de richtlijnen en extra schoonmaak te zorgen.

Geen mondkapje bij je?
Geen nood. Mondkapjes zijn tegen kostprijs te koop bij alle belangrijke ingangen en bij het Infopoint op de Boulevard.

Bezoekers zonder mondkapje?
Medewerkers en huurders van de Bazaar zullen samen met de BOAs bezoekers zonder mondkapje dringend vragen om een mondkapje op te zetten. Als het risico op besmetting desondanks toch hoog lijkt, sluiten we de toegang tot drukke gebieden totdat de drukte is weggeëbd, of wordt beperkte toegang ingesteld alleen voor mensen met mondkapjes. Dus: wil je van de Bazaar blijven genieten, draag dan een mondkapje. Samen tegen Corona!

Verruimde openingstijden:
Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek werkt de De Bazaar met verruimde openingstijden.
Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur met de Versmarkt, Leen Bakker en Magazijn36 outlets. Ook het foodcourt met terras is open en het is dan gratis parkeren.
Zaterdag en zondag is De Bazaar helemaal open vanaf 10.00 uur.

Op de foto een beeld van hoe het ooit was. Die situatie zal - naar het zich laat aanzien - voorlopig niet voor herhaling vatbaar zijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl