NetwerkenWerkt! Voor, door en met elkaar!

Gepubliceerd: 21-01-2021 9:01

NetwerkenWerkt! Voor, door en met elkaar!

STREEK - Deze week heeft de eerste bijeenkomst in 2021 van NetwerkenWerkt! Zaanstreek Waterland plaatsgevonden. Elke derde dinsdag van de maand komt een aantal mensen en bedrijven bij elkaar om belangeloos de publieke sector en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden en samen te laten werken.

De matchtafels waar de leden vraag en aanbod van werkzoekenden en vacatures met elkaar deelden en pitchers zichzelf voorstelden was weer een groot succes. 


Dat betekent dat de deelnemende organisaties zoals: Gemeente Zaanstad Werkom HVC Ministerie van DefensieGroenhart Group Politie Nederland Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid OVZZ Vroom Funderingstechnieken BV Menea Continu Professionals PDZ Uitzendbureau Bit Academy POSG Verbanen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) G4S de Rechtspraak ICT vanaf Morgen Agros KBK bouwgroep kunnen terugkijken op een geslaagde opzet die naar meer smaakt.

Benieuwd? Dan is contact opnemen met Sylvia Dekker van Werkom of Liesbeth Kramer Remmelzwaal van HVC beslist een aanrader. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 16 februari 2021.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl