NRTO-keurmerk voor online WWZ Academie

Gepubliceerd: 07-01-2021 10:01

NRTO-keurmerk voor online WWZ Academie

STREEK - Een online bedrijf kan niet zonder een vast adres. Zo ook de WWZ Academie BV dat aan het Fie Carelsenhof in Zaandam haar domicilie houdt. Het bedrijf is het enige online opleidingsinstituut in Nederland dat complete online opleidingen biedt voor consulenten in het sociale domein (het veld van zorg en welzijn). Zij heeft het NRTO Keurmerk verkregen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Om dit keurmerk te kunnen verkrijgen moeten opleiders transparant zijn over producten en diensten, goede dienstverlening bieden, professioneel omgaan met klanten, beschikken over deskundig personeel en klanttevredenheid meten. Het keurmerk komt onafhankelijk tot stand en is niet te koop. Voor het verkrijgen van het keurmerk heeft NRTO een onafhankelijke audit laten uitvoeren.

“Het keurmerk laat zien dat onze procedures in orde zijn en dat wij opleidingen van hoge kwaliteit bieden. Wij zijn er trots op dat het onze professionele kwaliteiten bevestigt waar we dag in dag uit keihard aan werken met ons team. Met dit keurmerk laten we zien dat onze opleidingen voldoen aan hoge standaarden,” aldus Anne Vrieze, directeur van de WWZ Academie.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.


Over de WWZ Academie
De WWZ Academie biedt als enige opleidingsinstituut in Nederland complete online opleidingen aan voor vooral werkzoekenden die consulent willen worden in het sociaal domein. Jaarlijks leidt zij 200 cursisten op. Daarnaast verzorgt de WWZ Academie online en blended incompany trajecten voor gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen. Zij is expert op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet.

Vrieze is van mening dat het certificaat slechts een middel is om het gewenste doel te bereiken, namelijk een baan of een andere baan. Daarom biedt de WWZ Academie naast de opleidingen actieve ondersteuning naar werk in samenwerking met loopbaanbureau Re-Job, detacheringsbureaus en gemeenten. Zo zet de WWZ Academie zich in voor een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig kan blijven meedoen.

Op de foto een beeld uit de bedrijfsfilm die werd gemaakt met het oog op de verkiezing Zaanse Zakenvrouw zonder personeel 2017

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl