Oscar gelukkige winnaar in tv show

23-03-2020 10:26

Oscar gelukkige winnaar in tv show

ZAANDAM - In de meest recente van ‘BankGiro Miljonairs' was te zien hoe Oscar uit Zaandam plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Oscar speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 32.000 euro bij elkaar.

Eerder opgenomen
De afleveringen van BankGiro Miljonairs zijn eerder opgenomen en worden niet live uitgezonden. De BankGiro Loterij volgt de voorschriften rond het Coronavirus en heeft de fysieke uitreikingen van komende tijd geannuleerd. Deelnemers maken uiteraard wel nog steeds kans op prijzen en worden hiervan per brief op de hoogte gesteld.

Afrika uiteindelijke doel
De 57-jarige Oscar blikt terug: "Mijn vrouw was er ruim voor de opnames al van overtuigd dat ik op die stoel terecht zou komen. Zelf had ik dat idee helemaal niet, maar zo zie je maar weer. Nu kijk ik met een trots gevoel terug op mijn deelname. Op de bank weet je alle antwoorden, maar in de studio ben je totaal ontdaan. Toch mooi om te zien dat ik op eigen kracht een bedrag van 32.000 euro bij elkaar heb gespeeld. Dat is een immens bedrag! We gaan een deel gebruiken voor een reis naar Afrika, maar gezien de omstandigheden is die reis voorlopig nog even uitgesteld."

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl