Patrick van Oorschot winnaar vijfde ronde Zaanse kunstquiz

Gepubliceerd: 04-02-2019 9:02

Patrick van Oorschot winnaar vijfde ronde Zaanse kunstquiz

ZAANSTAD – Een lastige opgave. En er is nog wel door de Partij voor Ouderen en Veiligheid zo hard gepleit om het beeld De Potplant van kunstenaar Huub Kortekaas terug te plaatsen naar het centrum van Zaandam. Op maandag 4 april 2016 stond hij er weer, maar nu onderaan de roltrappen op het Ankersmidplein. Toch riep de vijfde ronde van de Zaanse kunstquiz voor velen vraagtekens op. 

Patrick van Oorschot wist wel het goede antwoord en wint hiermee de waardecheque van 25 euro, beschikbaar gesteld door Artzaanstad. Van harte gefeliciteerd met de prijs. Artzaanstad neemt contact met u.

Zesde ronde kunstquiz
Het is een bijzonder object, het kunstobject op bijgaande foto. Naast praktische functionaliteit is het uiterlijk een ode aan het veenweidelandschap en de Zaan. De gevel bestaat uit de exacte weergave van de kaart uit 1812 die uitgesneden is uit de stalen huid. Weet u waar dit kunstobject staat?

Meedingen naar de prijs is simpel: word volger op Facebook van RTV Zaanstreek https://www.facebook.com/RTVZaanstreek/ en geef het antwoord. Wie niet zijn antwoord wil verraden, kan het ook mailen naar info@rtvzaanstreek.nl Noem de straatnaam en/of omschrijf de locatie.

Wie dit doet vóór vrijdag 22 februari maakt kans op de Artzaanstad cadeaubon van 25 euro. De winna(a)r(es) krijgt persoonlijk bericht van Artzaanstad. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Artzaanstad: zoveel meer dan een kunstuitleen

Opvallen met een uniek kunstwerk tegen de muur in uw huiskamer? Helemaal de sier maken bij het uitgaan met een catchy clutch? Op zoek naar een bijzondere kunstobject als eyecatcher op de schouw? Stap dan eens binnen bij Artzaanstad. De kunstzinnige locatie die veel meer is dan een ’kunstuitleen’.

Inspireren
Rondstruinen en je laten inspireren kan letterlijk in de grote bij Artzaanstad-shop maar ook online op http://artzaanstad.nl/content/

Art Zaanstad is open dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en te vinden aan Grote Hulzen 11 (Hembrugterrein) in Zaandam. Ook fijn: de auto staat gratis voor de deur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl