Peter van der Zwaan van De Rijp naar ZVC'22

08-01-2022 12:15

Peter van der Zwaan van De Rijp naar ZVC'22

ZAANDAM - De rookwolken van de bekrachtiging van de fusie tussen ZVV Zaanlandia en FC Zaandam zijn amper opgetrokken of de nieuwe trainer van ZVC'22 kan al bekend gemaakt worden. Dat noem je stevig doorpakken.

Eerder al werd bekend dat er een nieuwe man werd gezocht als hoofdtrainer. De zoektocht naar die persoon heeft de technische commissie seniorenvoetbal van de fusievereniging ZVC’22 niet lang bezig gehouden. Na korte tijd is men erin geslaagd om Peter van der Zwaan als hoofdtrainer aan te stellen voor het nieuwe seizoen 2022-2023. De diverse gesprekken met Van der Zwaan gaf de kersverse fusieclub direct een goed gevoel en dat gevoel bleek wederzijds.

Peter van der Zwaan is geen onbekende in het voetbalwereldje. Zijn sporen verdiende hij o.a. bij Telstar voordat hij trainer werd bij TOB, Abcoude, IVV, EVC en tot slot De Rijp. Bij laatstgenoemde club zal Martin de Groot zijn taak overnemen na een aantal jaren bij het Amsterdamse Swift te hebben gewerkt. Van der Zwaan kan gezien worden als een trainer met een flink brok aan ervaring.

Door de fusie tussen zvv Zaanlandia en FC Zaandam ontstaat er met ZVC'22 een nieuwe ambitieuze vereniging. 'Samen met de trainer en de rest van de staf rondom de selectie zal de club er alles aan gaan doen om die ambities waar te maken' zo laat de club in een persbericht weten.Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl