Popkoor Vocal Invention zoekt zangers

Gepubliceerd: 05-10-2021 10:10

Popkoor Vocal Invention zoekt zangers

STREEK - Op de agenda van de leden van het grote 5-stemmige popkoor Vocal Invention staat met grote letters BACKSTAGE genoteerd. Het koor geeft op 22 en 23 januari 2022 het spetterende theaterconcert BACKSTAGE in de grote zaal van het Zaantheater en biedt zingende mannen de mogelijkheid aan dit unieke concert mee te doen.

Vandaar dat het koor een oproep de wereld heeft ingestuurd met de vraag of er mannen zijn die ervaring met zingen hebben en altijd al op het podium van een groot theater hebben willen staan? 'Dan is dit je kans!' laat Vocal Invention vol overtuiging weten.

In het project BACKSTAGE nemen dirigent, regisseur en het koor de man/mannen mee in een onvergetelijke muzikale ervaring, met ieder zijn aandeel in deze wervelende show. Een unieke kans op het podium te staan en jouw stem te laten horen.
BACKSTAGE vertelt het verhaal van een studente musicologie; het bevat veel verschillende popsongs, van Queen tot Aerosmith, er zit Nederlands in het repertoire plus een bijzondere muzikale verrassing… Daarnaast wordt Vocal Invention in het theater ondersteund door een zingende actrice, een 5-koppig combo, een choreograaf, een jeugdkoor en een groep dansers. Uiteraard wordt alles ook prachtig belicht. Kortom: een niet te missen uitdaging voor de zingende man! En als je partner net zo enthousiast is geworden, dan heet Vocal Invention haar of hem natuurlijk ook van harte welkom.

De repetities van Vocal Invention met het BACKSTAGE projectkoor zijn deze week gestart (maandag 20.00 –22.15 uur) en vervolgens iedere maandagavond tot eind januari in Zaandam. Voor de thuisstudie ontvang je als deelnemer een map met bladmuziek, kun je gebruik maken van de Rehearse app en op de website staan per stemgroep MP3-tjes om mee te oefenen. Kosten voor het project zijn € 25,00. 

Meld je aan of vraag meer informatie via leden@vocal-invention.nl of kijk op http://www.vocal-invention.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl