Rabo ClubSupport helpt mee doelen realiseren

17-09-2020 16:11

Rabo ClubSupport helpt mee doelen realiseren

STREEK - Met als motto 'Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt'  is de inschrijfperiode voor Rabo ClubSupport van start gegaan. Nog niet alle clubs hebben zich ingeschreven. Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020 is mogelijk t/m 30 september.

Over Rabo ClubSupport
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.
Daarom investeren de bankiers met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen. 'Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.'

Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben de clubs de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering.

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En iedere club kan natuurlijk meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!

Vul hier het formulier in

Werkt bovenstaande link niet? Ga dan naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik de code om jouw club in te schrijven. Inschrijfcode: 7C182Z71R

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl