RTV Zaanstreek volop in beweging

Gepubliceerd: 18-03-2020 11:03

RTV Zaanstreek volop in beweging

STREEK - De lokale uitzendgemachtigde RTV Zaanstreek is 24 uur per dag aanwezig. Er is als het ware geen ontsnappen aan. Als organisatie zijn wij druk bezig u als luisteraar/lezer/kijker nog beter te bedienen dan we al deden. Dat vraagt veel vnl. vrijwillige inzet. De motivatie van de medewerkers is enorm groot en dat is juist in deze dagen extra prettig. Dat heeft (gelukkig) niets met de coronapandemie te maken, maar alles met een op handen zijnde verhuizing.

Ooit startte het RTVZ avontuur (aanvankelijk alleen nog als radiostation) op de Drielse Wetering op ’t Kalf in Zaandam. Vervolgens werd het geheel verplaatst naar de Molenwerf in Koog aan de Zaan waar in het gebouw van o.a. Buurtcentrum De Vuister een prima onderdak werd gevonden.

Nog niet eens zo lang geleden leek de omroep te worden ondergebracht in het nieuwe multimediacentrum dat Cultuurcluster werd genoemd. Dat gebouw is er om allerlei redenen niet gekomen, maar uw omroep moest wel uit de behuizing aan de Molenwerf. Voor dat pand was nl ook een nieuwe bestemming gevonden.

Dat zorgde voor enige zorgen binnen de RTV Zaanstreek gemeenschap. Een omroep dakloos? Op zich een prachtig onderwerp voor uitzendingen. Gelukkig is dat allemaal goed afgelopen. De omroep keert terug naar de plek waar het allemaal begonnen is.

Per komend weekeinde zullen alle zaken vanuit de studio aan de Drielse Wetering gaan plaatshebben. Dat maakt dat er veel, heel veel verhuisd zal moeten worden. Die operatie start donderdagmorgen om klokslag 09.00 uur en zal duren tot…….? Het streven is er op gericht om vrijdagmiddag alles weer te hebben aangesloten. Normaliter zult u als luisteraar/lezer/kijker niets merken van deze operatie. Nu blijft het allemaal mensenwerk en kan er iets gebeuren waar de operatieleiding niet op gerekend had.

Wij vragen uw begrip voor eventuele onderbrekingen gedurende onze verhuizing.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl