Ruimte voor zonnepanelen gezocht

Gepubliceerd: 06-01-2022 9:01

Ruimte voor zonnepanelen gezocht

STREEK - Met als motto 'Elkaar Duurzaam Uitdagen' heeft Gebr. van der Veekens succes. Het bedrijf is duurzaam actief in de openbare ruimte. Een breed pallet aan opdrachtgevers maken dankbaar gebruik van de diensten en zoals zij dit zelf aangeeft gaat het bedrijf geen vraag uit de weg. In 2019 weer niet zomaar de Zaanse ondernemers prijs gewonnen. Nu komt het bedrijf, gevestigd aan de Grote Tocht 4 in Zaandam met een vraag met betrekking tot zonnepanelen.

Gebr van der Veekens is zelfvoorzienend in haar stroom verbruik. Dankzij een dak vol met panelen. 'Door de investeringen in elektrische machines zoals shovels, kranen, trilplaten, waterpompen, zagen en handgereedschap komt deze zelfvoorzienendheid steeds meer onder druk te staan' zo concludeert men bij het bedrijf. 

'Wij geloven in duurzaamheid en gunnen onze collega’s te werken in een omgeving met zo min mogelijk CO2 uitstoot en zo min mogelijk lawaai. Deze fijne werkplek wil Gebr van der Veekens blijven garanderen, daarom gaan we door met het investeren in duurzame werkmethodes met bijbehorende machines en vervoersmiddelen.' 

Het dak van het bedrijfspand aan de Grote Tocht wordt te klein. Het zal de rem worden op het zelf opwekken van energie. 'Daarom zijn we op zoek naar een tweede locatie van ca. 3.000 m2 in of rondom Gemeente Zaanstad. Een locatie waar ons bedrijf het dak weer vol kan leggen met panelen zodat het inpandig één groot laadstation kan zijn. Wie kan ons helpen aan een locatie in of rondom Zaanstad?' zo valt te lezen op de LinkedIn pagina van het bedrijf.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl