Samenwerking Rabobank en Zaantheater stabiel

Gepubliceerd: 14-12-2021 10:12

Samenwerking Rabobank en Zaantheater stabiel

STREEK - Ondanks de misère in o.a. het culturele leven zijn er ook lichtpuntjes te melden. Eén daar van is het verlengen van de samenwerking tussen Rabobank Zaanstreek en het Zaantheater.

De Rabobank blijft daardoor voor nog twee jaar verbonden aan het theater. De cultuurtempel van onze streek heeft die steun juist in deze tijden van corona hard nodig.


Het Zaantheater is blij met de samenwerking zo laat directeur van het Zaantheater Angelique Finkers is een verklaring weten. “Sinds maart 2020 hebben we continu gekeken naar wat er mogelijk is. Sinds de laatste persconferentie hebben we diverse voorstellingen naar de middag kunnen verplaatsen. Waardoor we toch bezoekers kunnen ontvangen.”

Dat het Zaantheater een belangrijke functie in de Zaanstreek heeft en ook op maatschappelijk gebied een belangrijke rol vervult staat vast. "Je kunt met recht zeggen dat cultuur verbindt! In deze moeilijke periode willen we onze partner steunen en denken we mee hoe we hen kunnen helpen. Juist ook vanuit onze kennis en de netwerken die we hebben in de Zaanstreek", aldus Ariënne Kooter, coöperatief directeur bij Rabobank Zaanstreek.

Op de foto van Marine Hos zijn te zien Ariënne Kooter (coöperatief directeur) en Angelique Finkers (directeur Zaantheater) bij het ondertekenen de tweejarige samenwerking.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl