Schakelkast onvrijwillig eindstation auto

07-08-2020 10:58

Schakelkast onvrijwillig eindstation auto

WORMERVEER - Een inhaalactie op de Kerkstraat is faliekant misgegaan. Een auto komende vanuit Krommenie is op de Kerkstraat ter hoogte van de Westerstraat na de actie van de weg geraakt.

De inhaalactie had vrijdagmorgen omstreeks 01.30 uur plaats. Na de inhaalactie kwam de auto tot stilstand tegen een schakelkast voor verkeerslichten op de Westerstraat. De auto ramde eerst het verkeerslicht op de hoek en kwam toen tot stilstand tegen de schakelkast. 


In de auto zaten vier personen. De bestuurder en twee andere inzittenden namen de benen. Een andere inzittende was nog wel op de plaats van ongeval. Een ambulance kwam ook nog ter plaatse, maar kon weer snel door naar een volgende klus. 

De eigenaresse van de auto kwam ondertussen ook aangehold om bij haar auto te kijken. Bij het zien van haar auto die total loss was kon ze wel huilen. De auto is afgesleept door de berger waarna de politie de ongevalsplek afzette met lint. De stroom van de kast werd door Liander losgekoppeld. 

Vandaag en mogelijk komende dagen zullen de verkeerslichten niet werken op de kruising met de Kerkstraat en de Westerstraat, hou hier rekening mee. 

Tekst en foto's Michel Schermer Facebook Wormerveer

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl