Seizoenafsluiting Sport In Zaanstad

16-07-2021 15:30

Seizoenafsluiting Sport In Zaanstad

STREEK - Natuurlijk beseft de redactie van het ZaanTV programma Sport in Zaanstad dat de wachttijd op aflevering 14 wat lang was. Er zijn van die momenten dat de techniek niet doet wat programmamakers graag willen. U ziet de makers vrijdagavond vanaf 21.00 uur weer gewoon in beeld en dan gaan ze er vanzelfsprekend weer voor!

Deze 14e editie is meteen de laatste uitzending van dit eerste seizoen. Daarin kijken we snel nog even terug naar wat en vooral wie we ontvangen hebben. De actualiteit hebben we ook. De Zaanstad Cup is net achter de rug e Ed Kuijper vertelt daar enthousiast ver. Ook Olympisch medaillekandidaat Kira Toussaint uit Assendelft vertelt haar verhaal.


Raymond, dit keer zonder Ralph, heeft de laatste nieuwtjes uit de sportende Zaanstreek en wat verder eventueel nog ter tafel kan komen. 

Als gezegd de laatste aflevering van seizoen 1. 'In het nieuwe seizoen komen wij u weer lastig vallen op de vrijdagavond. Hoe en wat laten wij u ruim van tevoren weten' zijn de woorden die Raymond Dorjee en Kees Klinkenberg ongetwijfeld gebruiken om de avond af te sluiten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl