Spetterende Zomerweek bij FluXus

12-08-2020 15:00

Spetterende Zomerweek bij FluXus

STREEK - Samen met de gemeente Zaanstad houdt FluXus deze week een Zomerweek. Van maandag tot en met donderdag beleven circa 60 een dag vol creatieve activiteiten rond de thema’s water en wind. Denk daarbij aan theater, animaties en vliegers maken, waterdans, waterpercussie en t-shirts maken.

Kinderen en jongeren van 4 tot en met 13 jaar konden zich gratis inschrijven voor een leuke en creatieve dag. Wie mee doet met de FluXus Zomerweek, beleeft drie verschillende workshops op één dag. Dat zijn workshops zoals in de inleiding gemeld. Aan het eind van iedere dag mag je de dingen die je gemaakt hebt natuurlijk mee naar huis nemen.

De dag start om 9.30 uur bij FluXus (Verkadefabriek) Westzijde 168 in Zaandam. Om 15.00 uur kun je weer worden opgehaald. Je neemt zelf eten en drinken voor de lunch mee, voor tussendoortjes wordt gezorgd.

Bijgaand enkele sfeerfoto’s met natuurlijk wat opgetekende leuke reacties:
“Juf mijn naamsticker is verzwommen”, “Nou heb ik eindelijk mijn eigen vlieger”, “Ik wist niet dat dit kon” en van Karolin Nitzschke, moeder van Lennard: “Hierbij wil ik jullie heel er bedanken voor de leuke dag die Lennard bij jullie mocht beleven. Wat fijn dat zo iets mogelijk word gemaakt!”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl