Theater de Kunstgreep gestart met kaartverkoop

Gepubliceerd: 19-06-2021 10:06

Theater de Kunstgreep gestart met kaartverkoop

OOSTZAAN - Enige vorm van voorbehoud was er nog wel bij De Kunstgreep. "Wij gaan vooralsnog uit van 50 bezoekers per voorstelling. Maar de vooruitzichten zijn positief" en dat geluid klonk vrijdag 18 juni toen om 20.00 uur het startsignaal van de kaartverkoop klonk.

"Het wordt mooier dan ooit!" zo is de belofte vanuit het cultureelcentrum in het Oostzaanse. De beste artiesten staan klaar, de instrumenten zijn glimmend opgepoetst. Het programma is veelbelovend en grote namen komen naar Oostzaan. "We heten u veilig en zonder test van harte welkom" kregen de eerste kaartkopers te horen. Ook kregen zij te horen dat de aanvangstijden zijn veranderd. De reguliere tijd is van 20.30 uur naar 20.15 uur gegaan. Daarnaast hebben sommige voorstellingen afwijkende aanvangstijden, veelal in verband met een dubbele voorstelling. Met versoepelingen kunnen die ook weer veranderen.

Wat is er allemaal te beleven in het nieuwe theaterseizoen? Bekijk het programma hier!
Bekende en minder bekende cabaretiers komen naar Oostzaan om met humoristische voorstellingen de lachspieren op te rekken. Denk aan namen als Peter Pannekoek, Dolf Jansen, Youp, Lebbis, René van Meurs en Rayen Panday. 

Muziekvoorstellingen
Van klassiek tot singer/songwriter, van ritmisch spektakel tot prachtige ballads, blues, pop, jazz, kleinkunst, te veel om op te noemen. Gespeeld door onder andere Alexander Broussard, Percossa, Släpstick, Prins De Munnik & Den Tex en Eric Vloeimans & Will Holshouser. 

Daarnaast ook nog eens de leukste kindervoorstellingen want ook aan de jeugd is er gedacht. Vrolijke voorstellingen, met gegarandeerd uw kind op het puntje van de stoel met Dirk Scheele en Meneer Monster.
Ook de liefhebbers van dans, toneel en theatercolleges worden in en door de Kunstgreep op hun wenken bediend. Dit seizoen vernieuwende, prachtige voorstellingen van onder andere ICK Amsterdam, Guido Weijers en bijvoorbeeld Nhung Dam.

Vouchers? Wissel ze in!
Wie nog vouchers heeft liggen kan deze inwisselen door uw bestelling door te mailen naar tickets@theaterdekunstgreep.nl. Het totale bedrag van uw bestelling wordt dan afgeschreven van het voucher. Indien uw nieuwe bestelling een hoger totaalbedrag heeft, vragen de Kunstgrepers het verschil alsnog over te maken.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl