Theatervoorstelling MEEL bijna uitverkocht

09-10-2021 11:00

Theatervoorstelling MEEL bijna uitverkocht

STREEK - Toneelgezelchap Theatermijn speelt vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober de voorstelling MEEL onder de oude silo's van meelfabriek De Vlijt op het voormalig terrein van Meneba. De vroege voorstellingen van 19.30 zijn (zo goed als) uitverkocht, maar voor 21.15 zijn nog wat kaarten beschikbaar. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten, dus je bent op tijd weer thuis.

Iedereen kent ze, de gigantische witte silo’s van het voormalige Meneba fabriekscomplex aan de Zaan tussen Wormer en Wormerveer. Ze vormen één van de bekendste industriële silhouetten als onderdeel van de skyline van de Zaanstreek. Het indrukwekkende fabriekscomplex, een gemeentelijk monument, wordt niet meer gebruikt maar blijft gelukkig behouden. In de toekomst krijgt dit industriële erfgoed een nieuw leven en wordt er een woonwijk gerealiseerd. Als je hier altijd al een keer binnen hebt willen kijken, is dit dé kans!

De oude meelfabriek de Vlijt in Wormerveer vormt namelijk voor het eerst en meteen ook voor het laatst het decor van een theatervoorstelling met de toepasselijke titel MEEL op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021. Alleen al vanwege de unieke locatie wil je erbij zijn!

MEEL is een woordloze bewegingstheatervoorstelling, geregisseerd en gespeeld door Theatermijn, met twaalf acteurs waarin je als publiek wordt ondergedompeld in licht, geluid, muziek en beweging.
Klok in en maak het mee!

Kaarten
www.yourticketprovider.nl/events/46516-theatervoorstelling-meel/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl