Traditioneel warm onthaal op Zaaneiland

15-09-2018 17:30

Traditioneel warm onthaal op Zaaneiland

ZAANDAM -De Dam tot Dam-wandelaars en lopers van de ‘lichtjes-loop’ kunnen op zaterdag 22 september rekenen op een swingende ontvangst op het Zaaneiland. 

De stichting Zaan’kleefAan en bewonerscommissie flat Hogerwal hebben de handen weer ineen geslagen. Ze roepen de bewoners van het Zaaneiland op om overdag de ruim 16.000 wandelaars en 's avonds 15.000 renners aan te moedigen voor het laatste stuk naar de finish.
Organisatie Le Champion sponsort de DJ en band, vlaggetjes, snoepjes en andere attracties. Zoals spectaculaire flyboarders bij de bruggen.

Damwandeltocht
DJ Mart van Good2bBack is overdag van de partij om de sfeer op het Zaaneiland te verhogen. Afgewisseld door Arend Hovakimian die met een speciaal voor de gelegenheid gevormde formatieband jaren 80-90 hits speelt. Als klap op de vuurpijl wordt de mega-lange rode loper weer uitgerold. In polonaise richting finish.

Bewoners op het Zaaneiland worden opgeroepen speciaal voor de gelegenheid zoveel mogelijk (neon)verlichting uit de kast te halen en het eiland te laten 'shinen'.
Meer info: https://www.facebook.com/Zaaneiland

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl