UITmarkt 2020 wordt in Bullekerk gehouden

Gepubliceerd: 18-03-2020 18:03

UITmarkt 2020 wordt in Bullekerk gehouden

KOOG AAN DE ZAAN - Sommige berichten dienen gedeeld te worden. We werden door de organisatie voorzien van deze mededeling dat de UITmarkt 2020 in de Bullekerk gehouden gaat worden via dit bericht.


Beste cultuurliefhebbers,

Alhoewel we ons in een bijzondere en onzekere tijd begeven, moeten we ook vooruit blijven kijken en plannen maken voor het nieuwe seizoen. Daar hoort ook de Zaanse UITmarkt bij. Daarom willen we jullie alvast op de hoogte stellen van de datum en de nieuwe locatie.

Graag horen we of jullie op de UITmarkt 2020 weer van de partij zijn. En wellicht zijn er al ideeën over de invulling van de stand of een van de podia? Mail wensen en ideeën naar info@zaanseuitmarkt.nl.

NIEUWE DATUM EN LOCATIE

De vierde editie van de Zaanse UITmarkt vindt plaats op zaterdag 29 augustus. Als nieuwe locatie hebben we gekozen voor De Bullekerk, dat niet alleen over twee kant en klare podia met licht en geluid beschikt, maar ook een mooi plein heeft waar we de stands tussen de bomen prachtig neer kunnen zetten. Voor de kleinere culturele instellingen met een beperkt budget kunnen er tevens in de kerk een aantal stands gerealiseerd worden.

THEMA
Als thema hebben we gekozen voor Wereld van Culturen, waarbij we de cultuur in de Zaanstreek in de breedste zin van het woord op de UITmarkt willen laten zien, van Turkse volksmuziek tot Russische Gopak! Hoe het programma eruit komt te zien, zal de komende maanden met jullie input duidelijk worden.

Bijgaande de plattegrond van De Bullekerk en het plein (ontwerp is nog een concept).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl