Voetballers met wisselend resultaat van velden af

13-09-2020 12:11

Voetballers met wisselend resultaat van velden af

STREEK - De zaterdag- en zondag teams zitten nog volop in de bekerperikelen. De eindfase van ronde 1 was en is in het geding.

Voor FC Zaandam is het avontuur over. Zij verloren met 2-0 van poulewinnaar BFC Bussum

Ook voor OSV was er weinig bekerplezier. Poulewinnaar Maarsen was met 0-6 te sterk.

Voor ZCFC blijft de beker nog van belang. Door een 1-3 winst bij Schagen United gaat het Zaanse Oranje door als poulewinnaar.

Op eigen veld moest Fortuna W het onderspit delven tegen directe concurrent Odin’59. De 0-1 nederlaag maakte dat de Gladoren de Heemskerkers als poulewinnaar moesten feliciteren.

Voor DZS is het over en uit qua beker. Van Dindua werd met 2-3 verloren.

Blauw Wit W leek op een afstraffing te moeten rekenen bij een 0-3 ruststand, maar Flamingo’s werd toch nog achterhaald en eindigde de partij in 3-3 remise. Beide ploegen zijn uitgeschakeld.

Door de 2-0 winst van Zaanlandia op De Kennemers sluiten de Zwartjes de bekerronde af met van alles wat: winst, remise en verlies.

Voor de zaterdagvoetballers van RCZ was er geen eer te behalen in de beker. HYS Haarlem bleef de Racers met 12-0 eenvoudig de baas.

Op bezoek bij SVIJ moest KFC Zaterdag een 7-3 nederlaag slikken.

ZONDAG
De H.C. & F.C. Victoria is de oudste voetbalvereniging van het Gooi. Daar weet vv Assendelft (zondag) inmiddels alles van. De zwartwitten moesten een 2-1 nederlaag accepteren. Dat maakte van de Loosdrechters meteen de poulewinnaar

De Grote Koogsche was met haar zondagteam aanwezig bij Jong Holland . De 3-1 nederlaag maakt dat de roodblauwen klaar zijn met de bekercompetitie.

Resterend programma:
Voor de competitie Dongen - OFC, terwijl voor de beker in actie komen:

Roda’23 - Fortuna W waarbij de beide teams door zijn naar de volgende ronde.

Hercules Zaandam weet bij Wherevogels bij de aftrap al dat zij door zijn. Het is dan wel zaak de resterende 90 minuten niet te verliezen.

Bij Wiron kan WSV’ 30 door winst poulewinnaar worden.

Er is voor Saenden geen vuiltje aan de lucht. Door haar gunstige doelsaldo mag er zelfs nog verloren worden bij Kaagvogels, maar gezien de vorm van de Saenden mannen gaat dat niet gebeuren.

Tegen Strandvogels moet Sporting Krommenie winnen wil het kans maken op poulewinst. Van belang is dan ook de eindstand van de partij tussen VVA Spartaan en RCZ. De Amsterdammers staan met de Krommenieers gelijk aan kop.

De partij tussen Heemstede en Westzaan is van geen belang meer. SVA is al poulewinnaar.

Voor Zaandijk is winst tegen VVH Velservbroek van groot belang. Dan is d kans aanwezig dat zij door kunnen bekeren. ’s Graveland met gelijk aantal punten loert ook op die kans. De Zaandijkers hebben echter een beter doelsaldo.

Voor de spelers van RoodWit Zaanstad wacht het altijd lastige Waarlandse Con Zelo. In de poule is Vrone al de winnaar.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl