Volop (voetbal)plezier bij VV Knollendam

23-08-2020 09:47

Volop (voetbal)plezier bij VV Knollendam

STREEK - Op weg naar de competitiestart is het bij de voetbalvereniging Knollendam iedere dag richting die datum drukker. De Groengelen kijken uit naar het seizoen 2020-2021.

Toch opende het seizoen met een soort van teleurstelling. Knollendam moet op zoekt naar een nieuwe secretaris. Lars Zijp stopt met zijn activiteiten. ''En dat vinden we heel jammer'', aldus voorzitter George Zwart. ''Maar het is niet anders. We moeten op zoek naar een ander''. Kandidaten voor deze belangrijke (bestuurs)functie wordt gevraagd zich te melden. Lichtpuntje: er zijn twee leden zijn, die Lars zijn bestuursdiensten willen overnemen.

Andy Huitema begint goed als trainer bij Knollendam. 
Jisp werd in de eerste wedstrijd verslagen (4-2) en ook woensdag bleef KFC-zaterdag 1 met 1-0 (mooie kopgoal na een corner van Sven Keppel) puntloos achter. Zaterdag (22 aug.) oefende het vlaggenschip thuis tegen Blauw Wit (het toernooi van de Blauw-Witten ging niet door vanwege het corona-virus). 
Dinsdagavond 25 augustus (aftrap 20 uur) komt Kwiek, de nieuwe club van ex-trainer Geert Rol, op bezoek. 

Het verdere programma van het eerste luidt:Knollendam-RKDES (zondag 30 aug. 14 u.); Olympia Haarlem-Knollendam (zondag 6 sept. 14 u.); Berkhout-Knollendam (zondag 13 sept. 14 u.) om tenslotte de start van het seizoen 2020/2021 op zondag 20 september te gaan beleven.

Waar aanvankelijk gevreesd werd voor de seniorentak bij Knollendam is er nu zelfs een soort van euforie. Knollendam 3 oefende en won haar partij. Al twee keer. Zondag werd met 5-2 gewonnen van KFC-zaterdag en donderdagavond was het te sterk voor het vierde (3-4). Komende woensdag (26 aug.) oefent het derde thuis tegen een combinatie van Saenden (om 19.30 uur).

Puike peukenstandaards dankzij George. 
Een handige man zo is te zien op het complex. Die man is de voorzitter. Hij maakte twee fraaie rvs-peukenbakken (foto) voor het terras. Rokers dienen de peuken voortaan dáárin te deponeren. Stoppen met roken is wellicht een nog betere optie

Negen Moppers vermaken zich in The Old Rooster. 
Tijdens het jaarlijkse etentje aan de overkant, in Westknollendam, wisten de negen Moppers zich goed te vermaken. Geen wanklank, goed bier, lekker eten, gezellig terras, zalig weer (foto). Zij kunnen er weer tegenaan en zullen de komende periode weer zorgen voor een prachtig complex.

TEKST EN FOTO'S BART VAN DER LAAN

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl