Win gratis kaarten voor The Animals & Jan de Hont met de Maskers

Gepubliceerd: 24-09-2019 7:09

Win gratis kaarten voor The Animals & Jan de Hont met de Maskers

ZAANSTREEK - Als luisteraar van ZaanRadio maak je regelmatig kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Dat doen we ook dit seizoen in samenwerking met De Flux. Deze eerste win win win aktie brengt je op 5 oktober terug naar de jaren 60 met de muziek die toen op de radio te horen was. In De Groote Weiver staan dan de muzikale grootheden uit die periode op het podium tijdens Flux op locatie.

Want The Animals & Jan de Hont met de Maskers kunnen we met recht grootheden uit die periode noemen. Voor deze avond mogen we twee keer twee kaarten weggeven. Reageer voor 2 oktober via de facebookpagina van RTV Zaanstreek.

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuw stroming Rhythm & Blues dat de hele wereld in zijn greep nam.

Rijke Animals historie
Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welk internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don't Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

Mr. La Camparsa
Jan de Hont (Mr. La Comparsa) stond niet alleen aan de wieg van de legendarische groep ZZ & de Maskers, maar is ook een van Nederlands beste gitaristen. Met de Maskers werden grote hits als Dracula, Ik heb genoeg van jou en La Comparsa gescoord. Ze maakten platen met onder meer Chubby Checker, tourden in Engeland, hadden een TV-show én wonnen een Edison. Jan speelde met Freek de Jonge, Jan Rot en uiteraard jarenlang samen met Boudewijn de Groot. 55 jaar na hun oprichting behoort De Maskers 2.0 in relatief korte tijd weer tot één van de beste jaren ’60 bands van het land!

Even de feitjes op een rijtje: Flux op locatie, 5 Oktober 2019 in De Groote Weiver, Industrieweg 1a in Wormerveer. Deuren open: 21.00 uur, aanvang 21.30 uur.

Meer informatie hoor je in de programma's Mante in de middag, Het komt voor de Bakker en Zaterdag Magazine op ZaanRadio. Zie voor frequenties www.rtvzaanstreek.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl