WSV'30 weer gastheer voor Zaans oefenvoetbal

31-07-2020 09:14

WSV'30 weer gastheer voor Zaans oefenvoetbal

WORMER - In deze tijden zijn veel zaken onzeker, maar het Freek Hypotheek toernooi van 20 t/m 23 augustus op de velden van WSV' 30 zal gespeeld gaan worden.

Dat het jaar 2020 vanwege de corona een bijzonder jaar is zal niemand durven te ontkennen. In maart van dit jaar werd het voetbal stil gelegd en er brak een tijd van zware onzekerheid aan. Gelukkig zijn de maatregelen milder geworden waardoor de hoop op voetbal per 1 juli j.l. weer van kracht werd. Dit was ook de tijd om de voetballers zich weer te laten concentreren op het komende seizoen.

Voorafgaande aan het voetbalseizoen is het al een lange traditie dat WSV'30 een start maakt met het Freek Hypotheek toernooi waarbij gerenommeerde en bekende clubs uit de directe omgeving graag hun steentje willen bijdragen.

Het toernooi bij WSV'30 kan van start gaan met vanzelfsprekend allerlei maatregelen van het RIVM en  kabinetsregels ( anderhalve meter - blijf thuis als je symptomen hebt etc.). De Wormers club kan toch ook de verzekering bieden, dat het een veilig toernooi wordt. Mits uiteraard de regels in acht worden genomen want zelfdiscipline is een belangrijke factor. Niet alleen in de sport maar ook langs de lijn.

Deelnemende teams dit jaar zijn:

Fortuna Wormerveer 1, Zaandijk 1, Saenden 1 en WSV 1

Zaandijk 2, Saenden 2, KFC 2, SVA 2, Sporting Krommenie 2 en WSV 2.

Dit jaar zijn de tweede teams in een poule geplaatst waarbij zij tegen alle tegenstanders 45 minuten zullen spelen. Zij trappen af op donderdagavond, 20 augustus a.s. om 19.00 uur terwijl de eerste teams vrijdagavond, 21 augustus om 19.00 uur zullen spelen.

Op zondag, 23 augustus a.s. om 10.30 uur zullen de tweede teams weer strijden om de hoogste eer. Direct om 14.00 uur gevolgd, zullen de eerste teams strijden.

Ondanks alle corona maatregelen die er genomen zullen worden, verwacht de organisatie een spannend en leuk toernooi, waarbij de krachtmetingen en de fisieke conditie voor het komende seizoen op de proef wordt gesteld.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl