Zaandijk oefent straatvoetbalskills op kunstgras

22-07-2020 13:38

Zaandijk oefent straatvoetbalskills op kunstgras

ZAANDIJK - Bij de ZVV Zaandijk zijn bijna dagelijks noeste werkers aanwezig om te zorgen dat het complex er klaar voor is om straks weer de voetballers te kunnen verwelkomen. Dat werk is eigenlijk nooit af en toch zijn er vanavond veel voetballers te bewonderen op het hoofdveld. Daar zal de derde van in totaal vijf Saense Football clinics worden gegeven.

Gert Jan Olie, die het voetbal met de paplepel kreeg ingegeven door zijn vader Gerrit (voormalig QSC icoon),  vertelt enthousiast over een initiatief van de keeperstrainer van de club. 'Iets bedenken voor alle Zaanse jongeren die graag sporten en deze zomer iets meer thuis zijn dan normaal was de achterliggende gedachte.'


Dat mondde uit in de Saense Football Clinic. 'Al heel snel kregen we in de gaten dat dit een schot in de roos was' en dat zegt Olie met enorm veel geestdrift in zijn stem. 'In korte tijd stonden er 600 namen op de deelnemerslijst! Daar is 35% lid van Zaandijk. Alle anderen niet, maar wij hopen dat ze dat wel worden.'

Deze zomervakantie kan er gratis deelgenomen worden aan diverse leuke voetbal clinics bij ZVV Zaandijk.
De clinics worden gegeven door  de eigen groep zeer gemotiveerde Zaandijk trainers die allemaal hun steentje bijdragen.
Alle clinics zijn ontwikkeld vanuit bekende voetbalmomenten van clubs zoals Ajax, AZ, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester City en Juventus.

De deelnemers worden getraind door FIFA Volta legende Edward van Gils en zijn kompanen van de Streetkings. Zij staan klaar om iedereen de skills te leren die nodig zijn om van jezelf een echte legende te kunnen maken. 

Om de avond gestructureerd te kunnen aanbieden zijn er twee tijdsperiodes. Van 18.00-20.00 uur komen de jongste deelnemers (5-13 jaar) binnen de lijnen en aansluitend van 20.00-21.30 uur de jeugd van 13-19 jaar.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl