Zaans Sint dialoog- en debat alleen op 7 november

Gepubliceerd: 25-10-2018 8:10

Zaans Sint dialoog- en debat alleen op 7 november

ZAANSTAD – Deelnemers die zich al hadden aangemeld voor de Zaanse dialoogavonden kregen gisteren een berichtje van onze burgmeester Hamming met een teleurstellende melding. Doordat het aantal meldingen voor drie gesprekrondes was tegengevallen, werd besloten één dialoog- en debatavond te houden. In plaats van drie. Die ronde vindt plaats op woensdag 7 november.

De inbreng van inwoners van Zaanstad en/of vertegenwoordigers van Zaanse instanties over de intocht vindt de gemeente wel heel belangrijk. En dus werd het verzoek gedaan zich (wederom) aan te melden.

Dan kan (ook voor wie zich nog niet heeft opgegeven) via een mail sturen naar uitnodigingen@zaanstad.nl Dan volgt een aanmeldformulier met meer informatie.

De bijeenkomst is bij Taets in Zaandam, Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam (dus niet het Hembrugterrein). Het gaat om Zaanse inzichten op deze landelijke discussie. De avond begint met rondetafelgesprekken over wat het Sinterklaasfeest voor deelnemers betekent, hoe zij aan kijken tegen de huidige discussie en hoe we dichter bij elkaar kunnen komen. Na de pauze worden de inzichten uit de verschillende gesprekken bij elkaar gebracht in een slotdebat.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl