Zaanse Dialogen: samen praten over intocht Sinterklaas

Gepubliceerd: 22-10-2018 14:10

Zaanse Dialogen: samen praten over intocht Sinterklaas

ZAANSTAD – Het zal weinigen zijn ontgaan: Zaanstad is gastheer van de nationale intocht van Sinterklaas. De gemeente ziet dat de intocht verschillende gevoelens oproept en wil tijdens Zaanse dialoogavonden en het slotdebat het gesprek aangaan met inwoners van onze gemeente en/of vertegenwoordigers van Zaanse instanties. 

Doel is door in gesprek te gaan meer begrip voor elkaars standpunten te ontwikkelen wat tot nieuw inzichten kan leiden. Het gaat nadrukkelijk om ónze Zaanse inzichten op deze landelijke discussie stelt de gemeente.

De Zaanse Dialoogavonden vinden plaats in de vorm van rondetafelgesprekken en zijn onderdeel van een breder programma waarbij met groepen van verschillende leeftijden en samenstellingen over dit onderwerp wordt gepraat.

Aanmelden
Meer te weten komen over de verschillende argumenten en de verhalen erachter? Meedenken over hoe we dichter bij elkaar kunnen komen? Kom dan naar één van de drie avonden. Die zijn op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en dinsdag 6 november.

Wel even aanmelden op uitnodigingen@zaanstad.nl Dan volgt een aanmeldformulier met meer informatie. Op 7 november is er een slotdebat. Tijdens dit debat komen alle inzichten bij elkaar en worden de resultaten van alle bijeenkomsten gedeeld.

De gemeente verheugt zich op bijzondere ontmoetingen en veel mooie gesprekken met bruikbare inzichten die mede helpen om van elk feest een leuk feest te maken voor iedereen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl