Zaanse Haringparty sluit seizoen De Corner af

Gepubliceerd: 16-05-2019 10:05

Zaanse Haringparty sluit seizoen De Corner af

ZAANSTREEK – De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner kijkt terug op een succesvol seizoen. De zakenclub bestaat dit jaar 35 jaar en sluit het evenementenseizoen 2018-2019 traditioneel af met de Zaanse Haringparty. Die wordt gehouden op donderdag 20 juni.

Het is al weer de vijfde editie van de traditionele Zaanse Haringparty. Een gezamenlijk initiatief van De Corner en restaurant D’Swarte Walvis waar het zakenfeestje ook gaat plaatsvinden.

De Hollandse Nieuwe belooft weer smakelijk te zijn aldus viskenners. ,,En waar is het beter genieten van de heerlijke vis, lekkere drankjes en de prettige, nostalgische ambiance dan op de Zaanse Schans?”, stelt het Cornerbestuur. ,,De keukenbrigade van D’Swarte Walvis biedt naast haring diverse andere lekkernijen aan, geserveerd met bijpassende drankjes."

Molens als decor
Cornerleden en (zaken)partners c.q. collega’s zijn welkom vanaf 16.00 uur. Bij goed weer vindt de party plaats op het terras aan de Zaan, tegen de achtergrond van Zaanse molens. Bij minder goed weer wordt uitgeweken naar een tent of uitgeweken naar binnen.

Tijdens deze lustrumeditie is er volop gelegenheid om uiteenlopende mensen te treffen uit diverse sectoren, zoals cultuur, sport, overheid en het bedrijfsleven.

Aanmelden
Wel is het zaak even aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer en de naam van de eventuele (zakelijke) partner en/of collega.

Kijk voor meer informatie op: https://www.de-corner.nl/agenda_item/20-juni-2019-feestelijke-zaanse-haringparty-bij-dswarte-walvis/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl