Zaanse Passion 2018 zoekt medewerkers

Gepubliceerd: 16-11-2017 10:11

Zaanse Passion 2018 zoekt medewerkers

ZAANSTREEK – Op 24 maart gaat het gebeuren. Groter, beter, mooier… De Zaanse Passion 2018. ,,Maar daar komt niets van terecht zonder hulp van alle mensen voor en achter de schermen. En dus beginnen we met deze oproep: doe mee!”, zegt projectleidster Mirjam Sloots, tevens predikante van PKN De Ontmoeting in Zaandijk.

De organisatie is een initiatief van de Stichting Samenwerkende Projecten Zaanstreek. Aan dit evenement doet ook coverband The Challenge mee. Zaakanters kunnen ook weer meelopen met de stille tocht met het verlichte kruis. De lijdensweg van Christus staat uiteraard centraal, maar uitgevoerd in een modern muzikaal jasje. En in stijl van de Messias zelf: verbinding maken tussen mensen.

Iedereen is welkom. Je hoeft niet gelovig te zijn. Wat je kunt verwachten is nieuwe mensen ontmoeten, energie, samen lachen, oefenen, zingen en/of organiseren. Onder leiding van de professionele band en een ervaren regisseur. Er zijn onder meer mensen nodig voor de cast, in de catering, bij de kruisweg, als verkeersregelaar of achter de schermen.

Meedoen? Mail dan naar info@thepassionzaandijk.nl Of bel bij prangende vragen Mirjam Sloots, 06 – 3177 8282. Let op: de organisatie wil begin december de kennismakingbijeenkomst/auditie houden, dus het advies is gelijk te reageren.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl