Zaanse producent Guusje van Deuren in De Fabriek

Gepubliceerd: 09-06-2021 15:06

Zaanse producent Guusje van Deuren in De Fabriek

STREEK - Zaanse talenten zijn er volop. Op velerlei gebied. Guusje van Deuren is er zo één. Twee jaar geleden kwam Guusje al eens naar De Fabriek om tijdens het Zaans Film Festival te vertellen over haar eerste lange speelfilm De Libi. Op de dag van de première van de door haar geproduceerde nieuwe film I Don’t Wanna Dance (10 juni) is zij er weer.

De Zaanse producent Guusje van Deuren, eerder verantwoordelijk voor Gouden Kalf winnaar De Libi is trots dat bij de nieuwe releases die donderdag uitkomen een Nederlandse film zit met een Zaans tintje. Haar film. En Guusje heeft er voor gekozen om als eerste het publiek in De Fabriek te woord te staan.


Twee jaar geleden kwam Guusje van Deuren al naar De Fabriek om tijdens het Zaans Film Festival te vertellen over haar eerste lange speelfilm De Libi. Al sinds begin 2015 produceert de Zaanse samen met Rianne Poodt onder de naam The Rogues film- en muziektheaterprojecten. Missie van dit producentenduo is om steeds als groep te opereren, makers zichtbaar te maken en om gezamenlijk belangrijke, verborgen verhalen over het voetlicht te brengen. Nu in 2021 komt de tweede speelfilm van The Rogues uit: I Don’t Wanna Dance.

De film I Don’t Wanna Dance (regisseur Flynn von Kleist) gaat over de vijftienjarige Joey en baseert zich op een waargebeurd verhaal, verteld en gespeeld door de jongen die het zelf meemaakte, hoofdrolspeler Yfendo van Praag. Onder voorbehoud zal naast Guusje van Deuren ook Yfendo van Praag aanwezig zijn bij de Q&A na afloop van de film in De Fabriek. Aanvangstijd film: donderdag 10 juni 20.00

Kaarten zijn al te koop via de website van Filmtheater De Fabriek www.de-fabriek.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl