Zaansport vanaf 17 april ook op TV, bent u erbij?

11-04-2019 12:49

Zaansport vanaf 17 april ook op TV, bent u erbij?

KOOG AAN DE ZAAN - Vanaf woensdag 17 april komt het radioprogramma Zaansport ook met een tv-programma. Dit in het kader van "sport verbroedert en verbind". De naam van het nieuwe tv-programma is gelijk aan dat van het radioprogramma dat elke zondag wordt uitgezonden tussen 14:00 uur en 17:00 uur op Zaanradio.

In een nieuw tv-programma, worden de meest actuele zaken rondom de sportclubs en teams uit de Zaanstreek besproken. Bij deze talkshow, gepresenteerd vanuit het Topsportcentrum de Koog, Wezelstraat 7, komen alle sporten en sporters aan bod. Het programma wordt gepresenteerd door Kees Klinkenberg.

Op dinsdag 16 april 2019 wordt de eerste aflevering (pilot) opgenomen in de kantine/het restaurant van KZ/Thermo4U. Het programma is bedoeld voor iedereen die geĆÆnteresseerd is allerlei sporten. Maar ook als sport leek kunt u naar het programma kijken om u te verdiepen in allerlei sporten waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet eens wist.

Publiek
U kunt hierbij aanwezig zijn als publiek! Wij zoeken namelijk nog mensen die het leuk vinden om bij deze opname aanwezig te zijn, en die geĆÆnteresseerd zijn in alle sporten. Van schaken tot hockey, en van voetbal tot kleiduivenschieten! Als u aanwezig wilt zijn kunt u zich heel simpel aanmelden door een mailtje te sturen naar: ddallinga@rtvzaanstreek.nl. Daarna krijgt u een mailtje terug met meer informatie hierover en hoe laat wij u verwachten.LET OP! Helaas is er beperkt ruimte beschikbaar en VOL=VOL!

Er is nog geen informatie over de gasten beschikbaar, zodra wij hier meer over weten zullen wij het in dit bericht vermelden.

Als sportfan wilt u natuurlijk weten waar, wanneer en hoe u het programma kunt bekijken! Daarom hieronder alles voor u nog een keer op een rijtje.

Alles op een rijtje
Het programma wordt opgenomen op dinsdag 16 april 2019.
Vanaf woensdag 17 april wordt het programma om 19:00 uur en 20:00 uur uitgezonden op ZaanTV.
Op donderdag wordt het programma herhaald om 19:00 uur en om 20:00 uur.

ZaanTV is te ontvangen op de volgende kanalen:
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nlĀ te volgen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl