Zaantheater klaar voor anderhalve meter avonden

Gepubliceerd: 23-05-2020 14:05

Zaantheater klaar voor anderhalve meter avonden

ZAANSTAD - De kogel is eindelijk door de theaterkerk. Vanaf 1 juni mag het Zaantheater weer open voor maximaal 30 bezoekers en vanaf 1 juli voor maximaal 100 bezoekers.

Dat besluit maakt dat het theaterhart bij alle betrokkenen en rond het theater direct sneller is gaan kloppen. Het is ook meteen het teken om aan de slag te gaan een aantal voorstellingen te kunnen presenteren. 

Op donderdag 11 juni, donderdag 18 en vrijdag 19 juni, donderdag 25 juni én donderdag 2 juli is het Zaantheater weer geopend om voorstellingen te laten zien! Komende week zal bekend worden gemaakt welke voorstellingen dit zijn en dan nodigen de medewerkers de Zaankanters graag uit om samen uit te proberen of en hoe een gezellige én veilige anderhalve-meter-theateravond realiseerbaar is.

Door de coronacrisis moest het Zaantheater niet alleen de voorstellingen annuleren, maar ook alle evenementen die door het salesteam met veel liefde en zorg op de agenda waren geplaatst. Dankzij de versoepelingen van de maatregelen kunnen de deuren van het Zaantheater langzaamaan weer worden geopend voor kleine evenementen. 'En ondanks alle beperkingen zijn er toch ook veel mogelijkheden' zo klinkt het opgewekt vanuit het Zaantheater.

Een bijkomend voordeel dezer dagen het feit dat na maanden van verbouwen de Wilhelminabrug weer voor geopend kon worden verklaard. Goed nieuws, want het Zaantheater is nu weer te bereiken zonder omrijden. De directeur van het Zaantheater Angelique Finkers was onder de indruk en sprak bij de opening haar ver- en bewondering uit.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl