Zaantheater presenteert gloednieuwe programmering

Gepubliceerd: 25-08-2020 16:08

Zaantheater presenteert gloednieuwe programmering

ZAANDAM - De gloednieuwe programmering voor de maanden september t/m december staat online op de website van het Zaantheater. Bekijk daar dan ook gehele aanbod, van splinternieuwe voorstellingen tot voorstellingen die vanwege de sluiting van het theater zijn verplaatst naar het nieuwe theaterseizoen.

TIPS VAN PROGRAMMEUR KIM MULLER
Met zo'n breed aanbod van mooie voorstellingen is kiezen altijd lastig, dat snappen ze in het Zaantheater maar al te goed! Daarom helpt programmeur Kim Muller de liefhebbers graag een beetje op weg. Ondanks alle onzekerheid van de afgelopen maanden heeft zij toch een fantastische programmering samengesteld.

START KAARTVERKOOP
De voorverkoop van het nieuwe seizoen zal er iets anders uit zien dan normaal. Om in te kunnen spelen op eventuele aangescherpte overheidsmaatregelen zal het seizoen 2020-2021 worden opgesplitst in twee delen en beginnen we met de verkoop van de voorstellingen in september t/m december 2020, plus alle voorstellingen die wegens de sluiting van het theater zijn verplaatst naar 2021. In de loop van dit najaar zal er meer bekend worden over de programmering van 2021. 

Data om te onthouden:
Woensdag 2 september 10.00 uur: voorverkoop Vrienden van het Zaantheater.
Vrijdag 4 september 10.00 uur: start algemene kaartverkoop

Goed om te weten: in verband met de geldende 1,5-meterregels kunnen dit najaar maximaal 240 bezoekers per voorstelling in de Albert Heijnzaal plaatsnemen. Er zijn dus per voorstelling minder kaarten beschikbaar en ook is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per rij. Om toch zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van theater zijn veel voorstellingen twee keer op een dag geprogrammeerd. In de Forbo Flooringzaal worden dit najaar geen voorstellingen gespeeld.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl