Zaterdag eerste Art op Wielen

Gepubliceerd: 30-06-2021 13:06

Zaterdag eerste Art op Wielen

ZAANDAM - Je moet het maar verzinnen. Want nu de lock down is opgeheven en iedereen hard toe is aan wat vrolijkheid menen Thelma den Adel, Gerdien Biersteker en Marijke Habernickel dat we daar met z'n allen zelf iets aan kunnen doen. En dat gegeven vormt de basis van Art op wielen. Zaterdag 3 juli zal de eerste toer plaatshebben.

Als geschreven hebben de kunstenaars Thelma den Adel, Gerdien Biersteker en Marijke Habernickel samen Art op wielen opgericht, met het doel iedereen wat op te vrolijken door ieders huis wat kleurrijker te maken met kunst.
De kracht is van het idee is de mensenlaagdrempeligheid bieden, het bereikbaar en betaalbaar maken van kunst.

De eerste tour start zaterdag 3 juli om 14.00 uur bij de Bullekerk. Daarna stopt het gezelschap op de Gedempte Gracht en de volgende halte is bij het Zaantheater. Deelnemers kunnen een kunstwerk uitzoeken op de bakfiets en direct meenemen naar huis.

Het is ook mogelijk eventueel de kunst bij je thuis af te leveren, waar het kunstwerk drieweken kunt ophangen om te kijken of het past in je interieur. Niet goed? We nemen het kunstwerk terug en betalen de aankoopprijs direct terug.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op https://www.saenseschool.nl/index.php/winkel/

Op de foto v.l.n.r. het werk van Thelma den Adel, Gerdien Biersteker en Marijke Habernickel

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl