Zaterdagvoetbal eind oktober

Gepubliceerd: 29-10-2021 13:10

Zaterdagvoetbal eind oktober

STREEK - De donkere dagen naderen met rasse schreden. Voor sommige Zaanse teams vertaalt zich dat in een tekort aan winstpunten en schreeuwt het om verlichting in de vorm van doelpunten en zeges.

In de tweede klasse A ontvangt het nog puntloze FC Zaandam het met één punt één plek hoger staande FC Almere. Of de nog superfitte veteraan en assistent-trainer Marcel Halewijn mee zal doen is nog even de vraag, maar dat dit de kans is om de laatste plaats te verlaten moge duidelijk zijn.

In de derde klasse neemt ZCFC het op tegen HYS dat nog maar twee wedstrijden heeft gespeeld. Normaliter moet het Zaanse Oranje de drie punten op de Kalverhoek weten te houden.

In de vierde klasse is het eigenlijk iedere week weer spannend hoe het met al die Zaanse deelnemers zal aflopen. Ook deze ronde weer tal van interessante partijen waarbij de Wormerveerse derby tussen Blauw Wit W en Fortuna W het meest in het oog springt.

PROGRAMMA
2A FC Zaandam - FC Almere.
3A ZCFC - HYS.
4B Blauw Wit W - Fortuna Wormerveer, OFC - Zaanlandia, RCZ - Sporting Krommenie, ASC De Volewijckers - SV Rood-Wit Zaanstad, VV Westzaan - VV Jisp en WSV '30 - SDOB.


Foto Theo van Vlaanderen

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl