ZCFC nieuwe uitdaging voor Patrick Huisman

15-01-2022 09:44

ZCFC nieuwe uitdaging voor Patrick Huisman

STREEK - De trainerscarroussel draait op volle toeren. Bij zaterdag derde klasser ZCFC krijgen Willem Zeijlmans en Maikel de Vries in het duo Patrick Huisman en Damiën Prinsen hun opvolgers waar het gaat om de functie van hoofd- en assistent-trainer.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Patrick Huisman, nu nog actief voor FC Zaandam, de nieuwe hoofdtrainer van de selectie van ZCFC zijn. Clubman Damiën Prinsen schuift door vanuit de JO19 en zal Patrick assisteren bij de selectie en de rol van trainer van het tweede elftal op zich nemen. 

De voetbaltechnische commissie - bestaande uit de ervaren Ron Karreman en Arnold Hendriks - heeft de afgelopen weken diverse gesprekken met potentiële kandidaten gevoerd, waarbij de groei van de vereniging, de doorstroom van de jeugd en de ambities voor de komende jaren centraal stonden.

Huisman, telg uit een echte voetbalfamilie, heeft als hoofdtrainer ervaring opgedaan bij FC Zaandam, Westfriezen en Sporting Krommenie.  Prinsen heeft de afgelopen jaren meerdere jeugdteams bij ZCFC begeleid en zal vanuit de JO19 meegroeien met de jeugdspelers die naar de selectie zullen overgaan.

'De voetbaltechnische commissie en het bestuur zijn zeer verheugd dat we Patrick en Damiën hebben kunnen vastleggen' zo laat de club via haar website weten.'Hun enthousiasme, betrokkenheid, ervaring en voetbalvisie passen perfect bij de groei en ambities van het Zaans Oranje waarin het spelen van attractief voetbal, prestaties en verbondenheid met de club centraal staan.' 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl