Zevende editie Fashion Event met catwalk bij Inntel

Gepubliceerd: 22-07-2019 10:07

Zevende editie Fashion Event met catwalk bij Inntel

ZAANDAM – De zevende editie van het Fashion Event wordt zaterdag 31 augustus een feit. Het is mode wat de klok slaat in het centrum van Zaandam.

Van 13.00 tot 17.00 uur is de Gedempte Gracht en het Stadhuisplein het toneel van een ontwerpwedstrijd en ondersteunende activiteiten gebaseerd op oude Zaanse ambachten.

Dit jaar ligt er een overdekte catwalk van circa twaalf meter op de watergang van het Inntel Hotel op het Stadhuisplein. Een DJ zal de modeshow begeleiden. Verder zijn er workshops door de Wereldwinkel, de kostuumgroep De Zaanse Kaper en een interactieve stylingssessie. Kinderen kunnen in Zaanse streekdracht rondlopen en zelfs Czaar Peter doet de Zaanstreek aan alsof het 1697 is.

Ter hoogte van de muziekkoepel geeft een big band een uitvoering en komt de langste waslijn van Nederland tot stand voor de Kledingbank Zaanstad. Dit in samenwerking met een winkeliersactie.

Wie kleding inlevert voor de langste waslijn krijgt een voucher die bij de deelnemende winkels een leuke korting, een bakje koffie of gratis artikel oplevert.

Zie ook www.Facebook.com/stadshartfashionevent.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl