ZFCZaandijk presenteert nieuwe hoorndocent

Gepubliceerd: 15-02-2021 10:02

ZFCZaandijk presenteert nieuwe hoorndocent

STREEK - In haar 125 jaar geschiedenis heeft het Zaandijks Fanfare Corps (ZFC) al velen mogen verwelkomen. Dat begon ooit medio april 1889 toen de heren K. Kok, H. Krijt en P.M. ten Pierick de eerste plannen voor een fanfarecorps in Zaandijk smeden. Inmiddels is er veel veranderd.

Hoornist Christiaan Poel is geen onbekende bij ZFCZaandijk. Hij is repetitor van de hoornsectie en ZFC kent hem als een enthousiaste musicus die je de tijd doet vergeten en waar je veel van leert. Christiaan is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en speelt in een professioneel orkest. Het was daarom niet moeilijk om bij de uitbreiding van ons docententeam de keuze op Christiaan te laten vallen.

Christiaan geeft les op waldhoorn en althoorn en vindt het leuk om zowel starters als gevorderden les te geven. Leeftijd is niet belangrijk. ZFCZaandijk heeft enkele hoorns om uit te lenen aan leerlingen. Met een hoorn kun je behalve solo spelen ook in een symphonie-, harmonie- of fanfareorkest terecht. ZFCZaandijk heeft twee orkesten op verschillende niveaus om samen te spelen.

Wie geïnteresseerd is doet er goed aan te mailen naar opleidingen@zfc-zaandijk.nl of app 0654702462.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl