Zomerterras bij Zaantheater

Gepubliceerd: 17-05-2021 13:05

Zomerterras bij Zaantheater

ZAANSTAD - De eerste stap werd recentelijk al gezet. De uitbaters van terrassen mochten van 12.00 tot 18.00 uur gasten ontvangen. Mogelijk dat deze week die tijden verruimd zullen gaan worden. Met dat in het achterhoofd is het ook helemaal niet vreemd dat het Zaantheater plannen heeft ontwikkeld om haar Zomerterras met (kids) events en muziek te openen. De liefhebbers moeten nog even geduld betrachten. Vanaf donderdag 3 juni is het terras van het Zaantheater weer open voor publiek.

Samen met JustHoreca en het Horeca Vakcollege biedt het Zaantheater gedurende de hele zomer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nemen met fantastisch uitzicht over de Zaan. Daarnaast organiseert het Zaantheater samen met dtevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud. Er valt de hele zomer veel te beleven op het terras van het Zaantheater, alles binnen de dan geldende Coronamaatregelen.

Voor het komende zomerseizoen brengt JustHoreca samen met het Zaantheater een vernieuwend culinair concept voor het zomerterras. Naast het personeel van JustHoreca is er in de keuken van het Zaantheater ook plaats voor nieuw keukentalent. In samenwerking met het Horeca Vakcollege en sociaal werk- en leerbedrijf Werkom krijgen geïnteresseerden in een carrière in de horeca de mogelijkheid om meer dan een kijkje in de keuken te nemen bij het restaurant en te ervaren hoe mooi het horeca vak is. 

Naast borrels & bites valt er deze zomer van alles te beleven op en rondom het terras van het Zaantheater. Het theater organiseert, samen met dtevents, grote en kleine evenementen voor jong en oud. Van leuke kinderactiviteiten op zondagmiddag op het plein voor het theater tot workshops in het theater. Gastprogrammeur Loet van der Lee stelt een uitdagend live muziekprogramma samen voor op de vrijdagavond op het terras.

Openingstijden
Het Zaantheater Zomerterras is vanaf 3 juni elke donderdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot en met 20.00 uur. Zodra de maatregelen versoepelen past het Zaantheater de openingstijden ook aan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl