ZON is dood, leve ZEP!

Gepubliceerd: 27-02-2019 11:02

ZON is dood, leve ZEP!

ZAANSTREEK - Na het wegvallen van ZON, (Zaans Ondernemers Netwerk) hebben verschillende Zaanse ondernemersverenigingen de koppen bij elkaar gestoken en ZEP opgericht; het Zaans Economisch Platform.

Op dinsdag 21 februari vond de oprichtingsvergadering plaats. De bedrijvenverenigingen en economische belangenorganisaties in de Zaanstreek spraken daar hun vertrouwen uit over de oprichting van de nieuwe koepelorganisatie voor het Zaanse bedrijfsleven.

Bestuur
Raoul van der Struijk van Erdi Straatmeubilair & Verkeerstechniek, Steve Montroos van Montroos Administratie en Advieskantoor en Timo de Regt van PDZ Uitzendbureau vormen het dagelijks bestuur. Aangevuld met de voorzitters van de Zaanse verenigingen. Die hebben er tegelijkertijd een functie bijgekregen. Ze werden medebestuurslid van ZEP. Wat trouwens een werktitel is.

ZEP stelt dat er zowel vanuit de drie Zaangemeenten als het gezamenlijke Zaanse bedrijfsleven sterke behoefte is aan één centraal aanspreekpunt als het gaat om belangenbehartiging. De nieuwe zakenclub wil de dialoog structureel bevorderen tussen overheid, grootbedrijf, MKB en non-proftit organisaties en daarmee de belangenbehartiging waarborgen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl