Bouwen op de rotonde lastig

Gepubliceerd: 20-12-2021 14:12

Bouwen op de rotonde lastig

WORMER - Richting de gemeenteraadsverkiezingen duiken er nu al met regelmaat uitingen van partijen op die graag laten weten wat zij van plan zijn, wat ze willen of wat ze juist niet willen. De VVD Wormerland is voor het bouwen.

Vandaar dat de partij de dorpsgenoten wakker wil schudden waar het braakliggend terrein betreft of waar een bedrijf of bv. een school heeft gestaan. 'Ook staan in Wormerland bedrijfsgebouwen die niet meer gebruikt worden en verpauperen. Meestal zijn er voor die plekken wel bouwplannen voor woningen, maar dat proces gaat tergend langzaam. Onze Zaanoever mag er best uitdagend uit gaan zien met mooie woningen in de stijl van de oude pakhuizen op markante plekken. Dit moet echt een prioriteit worden van de nieuwe gemeenteraad' zo valt te lezen op de site van de partij.


Om dat zo breed mogelijk uit te dragen heeft de partij her en der in Wormerland borden geplaatst met de boodschap 'Bouwen, bouwen, bouwen', maar dat heeft andersdenkenden in de omgeving van de Rouenweg en rotonde nog niet kunnen overtuigen. 'Weg met die kreet' moet iemand gedacht hebben. De borden slingeren nu over de rotonde. De 'vandaal' zal geacht hebben 'dat bouwen moet ophouwen'? 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl