Finalisten Zaanse Zakenvrouw 2018

Gepubliceerd: 04-06-2018 9:06

Finalisten Zaanse Zakenvrouw 2018

ZAANSTREEK – Op 13 juni gaat gebeuren in de Forbo Flooring zaal van het Zaantheater; de verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw 2018. Het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus heeft de volgende onderneemsters genomineerd:

In de categorie met personeel is dat Linda Dekker van Vels Transport in Oostzaan, Angela Ern van Time For Hair uit Zaandam, Jennifer Hoeve van Jennifer Hoeve Hair (haarwerken).

In de categorie zonder personeel maken Natascha Betjes van Just My Style Interieurstudio uit Assendelft, Myrna van Kemenade van Yogadreams uit Zaandam en Astrid van der Meer van Eat and Meet Foodtruck by Astrid / Koken Eten Daten uit Westzaan.

Burgemeester Hamming reikt de prijs uit aan de winnares met personeel. Wethouder Sport Jeroen Olthof doet dat bij de winnares in de categorie zonder personeel.

Lucia Rijker, ‘Lady Tyson’ (foto) zoals haar bijnaam luidt, is dagvoorzitter bij de Zaanse Zakenvrouwverkiezing. Haar sportverleden sluit goed aan op het verkiezingsthema: Ondernemen is voor helden.

Ondernemers die dit sterk in populariteit groeiende zakenevent willen bijwonen, of meer informatie willen, kunnen kaarten bestellen via www.vnzp.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl