Grof geschut in winkelcentrum 't Kalf

Gepubliceerd: 20-12-2021 15:12

Grof geschut in winkelcentrum 't Kalf

ZAANDAM - Nog maar kort geleden konden wij berichten dat het Zaanstedelijk college met de ontwikkeling van Centrum ’t Kalf ook de veiligheid in de wijk verbeteren. Er is overlast van jongeren, er zijn overvallen en een steekpartij geweest. Daar is vandaag gelukkig geen sprake van, maar geluidsoverlast is er wel.

De slijterij van de Deka Markt is verplaatst en dat zal cafetaria Denia, nu nog gevestigd Drielse Wetering 83, straks de ruimte bieden op nummer 48 een vervolg te geven aan haar geschiedenis die in 1990 van start is gegaan. Het bedrijf startte als kleine snackbar en is uitgegroeid tot een moderne cafetaria.


Van slijterij tot cafetaria is een heel proces. De slopers zijn stevig aan de slag gegaan en dat maakt dat menig centrumbezoeker soms geschrokken op kijkt. 'Het moet eerst beroerder voor het beter gaat worden' was een opmerking van een passant. 'Zo moeilijk is het toch niet. Deka is bijna gelijk aan Denia' wijzend op de lichtreclame aan de gevel. 'Een beetje knutselaar heeft dat zo geregeld.....'Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl