Oudgediende Peter Daniëls: "Ik ben een one-man-band"

21-08-2019 19:34

Oudgediende Peter Daniëls:

Ze staan er altijd, de mensen die de lokale omroep RTV Zaanstreek al jaren vrijwillig draaiende houden. In de laatste aflevering van de zomerserie Oudgedienden: Peter Daniëls.

De studio van Zaanradio zit vol als Peter aan zijn programma begint. Dat is ongebruikelijk voor een zondagmorgen, maar de presentator weet waarom zijn collega's zijn gekomen. Het is tijd voor de 750e uitzending van zijn programma Elastique. In ruim veertien jaar tijd miste hij zelden een uitzending.

Techniek
"Het vergt toch veel voorbereiding. Maar als het je passie is, is dat eigenlijk niet zo'n probleem", vertelt Peter. Hij verzorgt zelf de techniek van zijn programma's en vindt dat prima gaan: "Het is sterker geworden toen ik geen technicus meer nodig had. Nu ben ik eigenlijk een one-man-band, wat ik graag ben. Ik heb nu vrijheid van handelen en heb alleen met mezelf te maken. Ik kan zo wel doorgaan tot mijn honderdste hoor."

Hoeveel het programma voor Peter betekent, wordt wel duidelijk uit de aflevering hieronder. Eerder in Oudgedienden: Chris en Ineke Jansen, Pascal Zandbergen, Elly van Amstel, Ed Bakker, Hans Fiere en Hüsnü Polat.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl