Schoenen en kleding voor nieuwkomers in Achtersluispolder

Gepubliceerd: 06-01-2022 8:01

Schoenen en kleding voor nieuwkomers in Achtersluispolder

ZAANDAM - Het jaar is begonnen en dat betekent dat de beste wensen door het land gaan. En dat gebeurt soms op hartverwarmende wijze. Zo was het Wanda van 't Veer, de commercieel directeur van Hazet dat gevestigd is aan de Pieter Lieftinckweg 30 in Zaandam, die namens het bedrijf de wens vergezeld deed gaan van een machtige donatie.

Een ondersteuning die bestond uit onder meer schoenen en kleding voor de nieuwkomers in Achtersluispolder. Ook koffiebekers, borden en meer werden aan de vluchtelingenopvang overhandigd. De door Hazet én de Hazetters gedoneerde goederen werden met open armen ontvangen door Mohammed (links op de foto) en coördinator Truus Vegter.

Ook stelt Hazet daar bovenop vervoer beschikbaar voor transport van afsluitbare kasten naar deze vluchtelingenlocatie. Plus kleine flacons met ontsmettingsmiddel. 'Wat een groots gebaar, alles bij elkaar' zo klonk het bij de overdracht.

Het geheel kwam tot stand via Bas Husslage/ manager Zaanse Uitdaging (midden foto) die Hazet met de vluchtelingenopvang in de Achtersluispolder / hotelboot Zaandam verbonden heeft.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl