ZaanTV gaat horizontaal!

09-01-2019 13:14

ZaanTV gaat horizontaal!

ZAANSTREEK/WORMERLAND – ZaanTV gaat horizontaal! Vanaf deze week gaat de nieuwe programmering in met een aantal vaste filmitems op vaste dagen.

Iedere dag is er tussen 20.00 en 23.00 uur een nieuw ‘uitzendblok’. Dat gaat de volgende dag in herhaling tussen 8.00 en 11.00 en 14.00 en 17.00 uur. Met op deze nieuwe dag weer een verse programmering die altijd om 20.00 uur begint.

Vaste items per dag
De nieuwe uitzendingen op weekdagen beginnen om primetime (20.00 uur) en hebben ook vaste thema’s. Zo is de maandag gereserveerd voor politiek. Dinsdag is het tijd voor ‘de Zaanse verhalenbank’. Woensdag wordt de werkweek doormidden geknipt met een mooie film of documentaire.

Op donderdag staat voedsel centraal met de kookkunsten van de ZaanTV-kok Mischa Faverey. Vrijdag wordt er vooruitgeblikt wat er sportief te beleven valt op het aankomend weekend. De uitzendingen op zaterdag en zondag staan in het teken van evenementen en is er gepast tijd voor religie.

Indeling
Ieder nieuw blok begint met hard (en zachter) Zaans nieuws in Zicht op de Zaanstreek dat in samenspraak wordt gemaakt met onze partner media nieuwsbedrijf Inter Visual Studio. Gevolgd door de gebroeders Fieretti die gevraagd (en ongevraagd) in de Zaanstreek opduiken en op humoristische wijze verslag doen.

Dan volgt het ‘Zaans halfuurtje’. Hierin komen in het oog springende Zaanse activiteiten aan bod in een filmverslag. Aansluitend is er het regionale dagoverzicht van onze mediapartner NH.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl